Fylt hjertesalat og smoothie med gulrot & mango.

Ide til dagens middag fikk jeg fra Silje, og smoothie her. Jeg brukte lettkokt hel bokhvete, stekte det i rapsolje sammen med soppbiter, tilsatte noen ss med øko kokosfett/krem, en god dæsj sitronsaft og smakte til med karri og havsalt og toppet det hele med pinjekjerner :) I koppen har jeg nøtteost med ruccola, det lagde jeg med å blende sammen fersk ruccola,bløtlagt cashewnøtter,limesaft,litt kaldt vann,kaldpresset peanøttolje,en liten bit chili og smakte til med salt og palmesukker. 

6 thoughts on “Fylt hjertesalat og smoothie med gulrot & mango.

  1. Oi, jeg kan se for meg at dette er veldig godt hver for seg, men er det godt sammen også?
    Så fin og orange smoothien var!

    • Selve middagen ble bra, etter min mening ;) Men jeg bruker å lage mat som oftest etter hva jeg har mest lyst på, og det blir vell noen snodige retter av det til tider. Og smoothien hadde jeg som dessert. Ble en fin farge på den, hadde i litt ekstra gulrot :)

    • Bokhvete er digg, både bløtlagt og kokt :) Det burde du! Og gulrøtter er spesielt bra nå om sommeren, det hjelper på med å få en varig brunfarge ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *